Tribulus Maximus

Tribulus pripada grupi dodataka ishrani koji su popularni kod sportista koji ne žele da opterećuju svoje živote steroidnim proizvodima. Aktivna supstanca je tribulus terrestris. Bezbedan i bezopasan je za ljude.

Koja je korist od TRIBULUS MAXIMUS?

Prisustvo furastonol saponina pozitivno utiče na seksualnu aktivnost i jačanje imuniteta, takođe povećava nivo proizvodnje muškog hormona.

Svaka kapsula sadrži 1500 mg glavne komponente – ekstrakta tribulusa terrestrisa. Zahvaljujući ovom preparatu, možete povećati nivo testosterona do maksimalne vrednosti, što će uticati na snagu, izdržljivost i mušku potenciju.

Princip rada

Potpuno prirodni ekstrakt iz biljke tribulus terrestris omogućava da bez uzimanja hormona povećate nivo glavnog muškog hormona. Nakon unosa u organizam preparat počinje da aktivno utiče na rad hipofize i hipotalamusa, što povećava koncentraciju luteina. Ovaj hormon utiče na proizvodnju dodatne količine testosterona. Brojne studije potvrđuju efikasnost ovog dodatka ishrani.

Vitaminski dodatak ishrani TRIBULUS MAXIMUS ima niz prednosti.

  1. Vrši pozitivan uticaj na libido.
  2. Poboljšava raspoloženje.
  3. Pomaže kod depresivnog i stresnog stanja nakon teškog anaboličkog kursa.
  4. Povećava nivo testosterona.
  5. Pomaže kod sticanja mišićne mase i povećava snagu.

Uzimanje i doze Tribulus Maximus Biotech

Uzimanje se vrši 1-2 puta dnevno, a potrebna količina je 750-1500 mg/dan i zavisi od telesne težine. Preporučeno vreme uzimanja je u toku dana.

Praksa sportista pokazuje da ovaj dodatak ishrani zaista ima pozitivan efekat na libido i seksualnu aktivnost. Proizvod je vrlo efikasan na kraju steroidnog ciklusa, kada se bodibilder oseća emotivno i fizički iscrpljen. On se lako bori sa stresom, poboljšava raspoloženje, ispunjava organizam energijom i životom, bori se sa zamorom.

Važna stvar je maksimizacija testosterona koja igra najvažniju ulogu za muškarce.

TRIBULUS Maximus Biotech je savremeni preparat koji izuzetno dobro rešava problem nedostatka muškog hormona. Sportisti ga uzimaju ne bez razloga.

Postojeće tržište nudi puno proizvoda, teško je proceniti njihovu efikasnost. Pozitivan aspekt Tribulusa je prirodnost svih komponenti koje nisu štetne po zdravlje bodibildera, zato bez straha i apsolutno bezbedno može da se pokrene ciklus.

Da bi se postigao veći efekat, moguće je uzimanje dodatka zajedno sa kreatinom, proteinom ili vitaminsko-mineralnim smešama. Komentari o Biotech Tribulus Makimus potvrđuju njegovu efikasnost i sigurnost. Ovaj preparat uzimaju sportisti više od četvrtine veka. Tribulus Maximus Exstra je eksplozivna snaga za pravog muškarca!