Iso Whey ZERO BioTech USA

U poslednjoj  deceniji, sportski proizvodi su postali sve čistiji i kvalitetniji. Posebno se o izolatima piše dosta. IsoWhey Zero LACTOSE FREE, samo njegovo ime ukazuje na sastav. Ne sadrži laktozu! Zvučni slogan. A to znači da je ovaj protein pogodan za sve sportiste! Bez nadimanja, prekomernog stvaranja gasova i neugodnosti. Potpuno usvajanje i izbacivanje nakon treninga. I minimum kalorija po porciji. To je rekord!

Iso Whey Zero Biotech: karakteristike i prednosti sastava

Iso Whey Zero Biotech USA je dodatak  protein, koji se sastoji od najčistijeg izolata proteina surutke. Zahvaljujući svremenom metodu mikrofiltraciji u unakrsnom toku, proizvod ima maksimalni stepen čistoće i ne sadrži šećer, trans masti i laktozu. U isto vreme, Iso Whey Zero zadržava sve nutrijente i protinske frakcije, što čini ovaj  proteinski proizvod odličnim suplementom za povećanje mišićne mase. Kao i svi drugi sportski suplemeneti Bioteč, tako i Iso Whey Zero napravljeni su od visokokvalittnih sirovina, koji su prošli višestepni sistem provera i testova.

Zbog svoje visoke biološke vrednosti i prilagodljivosti, protein Iso Whey Zero Biotech je optimalni dodatak za sportiste, koji žele da dobiju na mišićnoj masi i da konstantno održavaju odličnu fizičku formu. Proizvod sadrži samo 0,74 grama šećera i 0,24 grama masti i nema više dodatnih sastojaka koji se mogu deponovati kao masti. Svaka porcija proteina sadrži 22 grama maksimalno pročišćenog proteina i ukupno 91 kalorija. Osim toga, proteini apsolutno ne sadrži mlečni šećer – laktozu, tako da je ovaj dodatak savršen kao dopuna ishrani sportistima koji su netolerantni na laktozu.

Nije samo protein nego i dodatna komponenta

Izolat proteina surutke osim visoke brzine asimilacije takođe ima pažljivo uravnoteženi sastav aminokiselina, koji se pokazao dobrim za uspešno povećanje mišićne mase, sagorevanje masnih naslaga a takođe i za smanjenje kataboličkih procesa koji se javljaju u organizmu.  Protein Iso Whey Zero Biotech USA je bogat aminokiselinama BCAA, kao i L- glutaminom, aminokiselinom koja štiti mišićna vlakna od oštećenja i istovremeno jača imunološki sistem.

Upotreba

Specijalisti kompanije BioTech preporučuju upotrebu  Iso Whey Zero BioTech po 1 porciju 2-3 puta dnevno. 1 porcija = 25 grama. Kada trenirate, uzimajte 1 porciju sat vremena pre treninga  i odmah nakon treninga. Takođe je preporučljivo da se uzima po jedna porcija svako jutro kada se probudite. Svaka porcija se pomeša sa 200-300 ml vode.

Za komfort sportista pozabavili su se ukusom izolata i napravili  sa raznim ukusima koji se mogu kupiti. Sada svi mogu da izaberu protein prema svom ukusu.

Sada se  na tržištu mogu naći sledeći ukusi Iso Whey ZERO от BioTech USA:

 • čokolada
 • vanila
 • jagoda
 • banana
 • ananas-mango
 • kokos
 • tiramisu
 • kolačići i krem
 • čizkejk od limuna
 • lešnik
 • jogurt od kajsije (novi ukus)
 • medenjak (novi ukus)

 

Analizirali smo mišljenja korisnika Iso Whey Zero от Biotech USA i može se reći da su komentari pozitivni u većini slučajeva. Sportisti pre svega izdvajaju visoki kvalitet suplemenata, manje problema sa varenjem, odlični ukus i pristupačna cena.