BCAA Xpress

BCAA Xpress od Scitec Nutrition je koncentrovana formula BCAA sa anaboličkim i anti-kataboličnim efektom. Namenjen je ljudima koji se bave fitnesom i bodibildingom, kao i onima koji žele povećati sintezu proteina i izgraditi mišiće. Zbog toga što je koncentrovan, ima veći broj porcija nego drugi BCAA proizvodi a njegov efekat traje duže, što pomaže u povećanju mišića.

Rezultati uzimanja BCAA Xpress:

  • najbrži oporavak posle treninga;
  • izgradnja mišićne mase;
  • poboljšanje izgleda mišića;
  • neutralizacija kataboličkih efekata;
  • sprečavanje povreda.

Sastav BCAA Xpress

Složene aminokiseline su spakovane odnosom 2:1:1 – 2500 mg L-leucina, 1250 mg L-valina i 1250 mg L-izoleucina u svakoj porciji. Ove BCAA dopunjavaju i jačaju jedne druge, pored toga naučno je dokazano da povećana količina leucina ubrzava rast mišića i štiti ih od oštećenja. U međuvremenu, izoleucin i valin povećavaju energiju, ubrzavaju oporavak mišića, kontrolišu nivo šećera u krvi i povećavaju proizvodnju crvenih krvnih zrnaca, što povećava cirkulaciju kiseonika u organizmu.

BCAA Xpress se isporučuje kao rastvorljivi prah za piće, može se dodati u bilo koju tečnost i brzo se apsorbuje. Vrlo dobro se rastvara i ima odličan ukus! Može se piti tokom vežbanja kako bi organizam imao dovoljno energije, kao i pre i posle treninga.

Scitec Nutrition BCAA Xpress – je najukusniji i najjednostavniji način da se ubrza sinteza proteina za rast čiste mišićne mase. Probajte ovaj sjajan proizvod sa puno BCAA-a po veoma pristupačnoj ceni za jednu porciju. Dobijte odlične rezultate i izgradite mišiće sa BCAA Xpress bez štete za budžet!

Preporuke za uzimanje

BCAA Xpress je napravljen u obliku praha, možete ga dodati u svoje omiljeno piće i uživati. Vrlo dobro se rastvara i ima odličan ukus! Uzima se tokom treninga, kako bi vas organizam napunio baterije tokom fizičkog napora, takođe pre i posle vezbi radi brzog oporavka.

Uzimajte po 1 porciju tri puta dnevno – pre treninga, nakon treninga i pre spavanja. Za maksimalne rezultate, uzimajte 3 porcije BCAA dnevno. Osnovni termini – ujutru, pre treninga, tokom i nakon treninga.

BCAA Xpress je najukusniji način povećati sintezu proteina i početi izgradnju mišićne mase. Probajte zaista visokokvalitetni proizvod po niskoj ceni i sa visokim sadržajem BCAA-a!